آزمایش عدم تحمل غذایی (Food Detective IgG Food Intolerance Test)

عدم تحمل غذایی چیست؟

از دیرباز مشخص شده است که مصرف برخی مواد غذایی می تواند اثرات متفاوتی بر سلامت جسمی و روانی افراد داشته باشد.

عدم تحمل غذایی، ناتوانی بدن در هضم مناسب انواع خاصی از غذاها است و علائم تا حد زیادی به دستگاه گوارش محدود می شود. این می تواند منجر به علائم ناراحت کننده ای مانند اسهال، استفراغ، نفخ شکم، گرفتگی عضلات و درد عمومی دستگاه گوارش شود. عدم تحمل غذایی می تواند به قدری خفیف باشد که حتی نادیده گرفته شود و اعتقاد بر این است که 45 درصد از مردم نوعی عدم تحمل غذایی دارند. متأسفانه، از آنجایی که این حساسیت‌ها اغلب شناسایی نشده یا قابل تحمل هستند، می‌توانند باعث آسیب طولانی‌مدت شوند که بعدا در زندگی ظاهر می‌شود.

آزمایش عدم تحمل غذایی

آلرژی غذایی، بر خلاف عدم تحمل غذایی، یک واکنش قوی به انواع خاصی از غذا است و می تواند منجر به تعدادی از علائم، از خفیف تا تهدید کننده زندگی شود. یک واکنش آلرژیک حتی با کوچکترین تماس با غذا ممکن است رخ دهد، مانند خوردن مقدار میکروسکوپی، دست زدن به غذا، خوردن غذاهای دیگری که در همان ماهیتابه پخته شده اند و غیره. اگر واکنش شدیدی به غذا نشان می دهید، این احتمالایک واکنش آلرژیک است و باید فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

یکی از مشکلات تشخیص عدم تحمل غذایی این است که علائم اغلب به تأخیر می افتد. علائم ممکن است چند ساعت یا حتی چند روز پس از صرف غذا شروع شود و تشخیص اینکه چه غذایی باعث واکنش شده است را دشوار می کند. یکی از راه‌های تشخیص عدم تحمل غذایی، اجرای یک رژیم غذایی حذفی است که در آن با حذف برخی از غذاها از رژیم غذایی خود شروع می‌کنید تا زمانی که علائم شما فروکش کند. سپس کم کم شروع به معرفی مجدد این غذاها می کنید تا اینکه یکی از آنها باعث واکنش می شود. تست‌های تشخیصی که می‌توانند شما را در این فرآیند راهنمایی کنند، اولین گام عالی هستند، زیرا می‌توانند با برجسته کردن مواردی که ابتدا باید حذف شوند، کل فرآیند را بسیار آسان‌تر می‌کنند. در موارد عدم تحمل غذایی، بدن شما با ترشح آنتی بادی های خاصی به غذا واکنش نشان می دهد. اگر آزمایش شما سطح بالایی از آنتی بادی ها را برای یک غذای خاص نشان داد، پیشنهاد می شود آن غذا را حداقل به مدت 3 ماه از رژیم غذایی خود حذف کنید تا به طور کامل از سیستم خود حذف شود. هنگامی که علائم فروکش کرد، می توان غذاهای حذف شده را یک به یک برای نظارت بر واکنش ها دوباره وارد کرد.

بهترین رویکرد در بررسی عدم تحمل غذایی، استفاده از یک آزمایش شناخته شده و تثبیت شده است که می تواند تمام آنتی بادی های مربوطه را شناسایی کرده و نتایج را به روشی ساده و آسان برای خواندن نمایش دهد. در حالی که آزمایش تعداد زیادی از غذاها امکان پذیر است، عدم تحمل غذایی توسط غذاهایی که معمولا مصرف می کنید ایجاد می شود، تمرکز بر این گروه باعث کوتاه شدن روند و سرعت بخشیدن به بهبودی شما می شود.

40 تست عدم تحمل غذایی (IgG) یک آزمایش خون برای آنتی بادی های غذایی (IgG) است که گروه غذایی زیر را بررسی می کند:

  • انواع غلات: جو، ذرت ، گندم ، گلیادین، جو دوسر، برنج، چاودار
  • لبنیات: شیر گاو، سفیده تخم مرغ، زرده تخم مرغ
  • گوشت و مرغ: گوشت گاو، مرغ، بره، گوشت خوک، بوقلمون
  • ماهی: انواع ماهی، انواع خرچنگ، پلوس، میگو
  • سبزیجات: کلم بروکلی، کلم (ساوی و سفید)، گل کلم، نخود، سیب زمینی
  • میوه ها: سیب، شاه توت، گریپ فروت، لیمو، پرتقال، گلابی، تمشک، توت فرنگی
  • آجیل: بادام، بادام هندی، فندق، بادام زمینی
  • حبوبات: لوبیا قرمز، لوبیا سفید، لوبیا سویا
  • مخمر: مخمر (نان)، مخمر (آبجو)
  • گلیادین: یک گلیکوپروتئین (یک کربوهیدرات به اضافه یک پروتئین) در گلوتن. گلیادین در گندم و برخی غلات دیگر از جمله جو، چاودار و جو یافت می شود. افراد مبتلا به بیماری سلیاک، بیماری کرون و سایر شرایط ممکن است به گلیادین در رژیم غذایی حساس باشند. در این شرایط، آنتی بادی های گلیادین اغلب در خون قابل تشخیص است.

چرا عدم تحمل غذایی را آزمایش کنیم؟

اکثر واکنش ها به غذا به دلیل عدم تحمل غذایی است تا آلرژی های غذایی. اگرچه به ندرت تهدید کننده زندگی است، اما عدم تحمل غذایی می تواند منبع بسیاری از مسائل بهداشتی باشد که می تواند بر کیفیت زندگی فرد تأثیر بگذارد. عدم تحمل غذایی به غذاهای خاص می تواند در هر مرحله از زندگی فرد ایجاد شود و ممکن است افراد را به طور متفاوت تحت تاثیر قرار دهد. بسیاری از افراد سال ها با علائم زندگی می کنند و هرگز مشکوک نیستند که مشکلات سلامتی آنها ناشی از عدم تحمل غذایی به غذاهایی است که می خورند.

تست عدم تحمل غذایی ، آلرژی به این غذاها نیست.

واکنش های بالقوه عدم تحمل یا حساسیت غذایی شامل موارد زیر می باشد:

  • سردرد
  • میگرن
  • مشکلات سینوسی
  • تراکم، شلوغی
  • خستگی
  • کندوها
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • رمپینگ شکم
  • فشار خون بالا
  • سرگیجه
  • حالت تهوع

آزمایش عدم تحمل غذایی چه چیزی را بررسی می کند؟

آزمایش عدم تحمل غذایی سطوح آنتی بادی بدن شما (پاسخ ایمنی) به غذاهای خاص را اندازه گیری می کند. وقتی غذایی می خورید که نسبت به آن حساس هستید، بدنتان سطوح بالایی از آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین G (IgG) تولید می کند. سپس این آنتی بادی ها با پروتئین موجود در غذایی که خورده اید ترکیب می شوند و کمپلکس های ایمنی آنتی بادی-آنتی ژن را تشکیل می دهند. اگر سیستم ایمنی شما به خطر بیفتد، این مجموعه ها در اندام هایی مانند پوست، مفاصل، بافت ریه و دستگاه گوارش شما رسوب می کنند. سپس منجر به التهاب و مشکلات سلامتی از جمله اگزما، تحریکات پوستی، آرتریت، سردرد، آسم، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و مشکلات گوارشی می شود.

 عدم تحمل غذایی

IgG چیست؟

IgG نوعی آنتی بادی (پاسخ ایمنی) است که می تواند هنگام واکنش به غذاها تشکیل شود. یک آزمایش خون ساده برای اندازه گیری آنتی بادی های IgG اختصاصی غذا برای شناسایی غذاهایی که ممکن است فرد به آنها حساس باشد، استفاده می شود.

آزمایش عدم تحمل غذایی (Food Detective IgG ,Food Intolerance Test) یا تست 40 فود ، در نهایت دقت و کیفیت توسط بروزترین تجهیزات آزمایشگاهی ، کیت های مرجع و روز دنیا در آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت تهران قابل انجام است.

 

درباره ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت(رویال تهران) با مساحت 500 متری در جنب پل سید خندان تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان  (شرکت های دولتی و خصوصی و سازمان ها و موسسات )می باشد. ضمنا آزمایشگاه بیمارستان رسالت پذیرای کلیه بیمه های تکمیلی می باشد.

 

تماس

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
تلفن پشتیبانی شبانه روزی : 09198042925
فکس : 02122897319

 

 

نقشه آزمایشگاه

منوی اصلی